Skip to content

Bij MONSECOUR dragen we stiptheid, netheid, respect, beleefdheid, kwaliteit en betrokkenheid hoog in het vaandel.
Ons team bestaat uit 11 geschoolde medewerkers (ploegbaas, metsers, dienders en grondwerkers) uit de omgeving die al jaren bij ons bedrijf in dienst zijn.

Op ons team kan je bouwen

Hoe het begon

MONSECOUR is een echt familiebedrijf. Vader Gilbert Monsecour startte in 1987 als zelfstandig aannemer nadat hij jaren in loondienst had gewerkt.

Hij wilde klanten een betere kwaliteit bieden in ruwbouw en verbouwingswerken. Een jaar later stapte zijn toen 14-jarige zoon Jo Monsecour mee in het bedrijf op leercontract. “Voor mij was dat een logische stap. Als jong manneke reed ik met mijn vader mee naar werven. Ik leerde van jongsaf aan de stiel en volgde dan ook bouw op school”, zegt Jo Monsecour.
Gilbert’s echtgenote Christiane Meuleneire, werd na verloop van tijd ingeschakeld in de administratie. Ook zoon Kristof Monsecour stapte in 1995 mee in de firma.

Vandaag staan de broers Jo en Kristof Monsecour, samen met Joran Monsecour – de zoon van Jo – aan het roer van het aannemersbedrijf met intussen 11 medewerkers. Ze groeiden uit tot een bekende en betrouwbare referentie in Zottegem voor aannemingswerken, grondwerken en ruwbouw.

Back To Top